Incentive

Vissa av våra resmål erbjuder fantastiska möjligheter till avkoppling, rekreation i samband med arbete och konferens. Vi samarbetar med flera SPA-hotell, där möjligheten ges att på ett stimulerande och utvecklande sätt samla medarbetare och inbjudna, i en avstressande miljö, för att bygga en framtid. 

 

 

 

LONDON 

London är en av världens mest historiskt intressanta och spännande städer. Här kan du se kända byggnader som Big Ben, Buckingham Palace och Westminster Abbey. I London shoppar man i ett fantastiskt utbud av butiker och varor. London erbjuder också alltid de senaste och bästa showerna, utställningarna och mässorna. Är man dessutom intresserad av fotboll så bjuder Premier League på fotboll i världsklass.

 

HOTELL
Radisson SAS Portman

Hotel Hyde Park Hilton

The Ritz Hotel London

 

NÅGRA RESEFÖRSLAG

FLYGRESA 4 DAGAR LONDON

 

 

NEW YORK

Staden New York City är ett internationellt centrum för finans, mode, musik och kultur. Den har en puls som ingen annan stad och utstrålar energi och ambition. Den amerikanska drömmen blir här verklighet för somliga, och förblir en dröm för andra. Staden har över 8 miljoner invånare, bland vilka över 180 nationaliteter finns representerade, så blir New York nummer ett för många. New York City är indelat i fem stadsdelar (boroughs).

 

HOTELL

Millennium Hilton

New York Hilton

Waldorf Astoria

 

NÅGRA RESEFÖRSLAG

FLYGRESA 5 DAGAR NEW YORK

 

 

BUDAPEST

Budapest är en gammal stad med mycket atmosfär och många vackra välbevarade byggnader, broar, kyrkor, monument och andra sevärdheter. I Budapest finner man flertalet trevliga restauranger, där det serveras ungerska specialiteter.

Många njuter de vackra vyerna längs Donau. Broar, slott, kyrkor, parker gör staden till en stad, väl värd att besökas.

 

HOTELL

Hotel Metropol

Hotel Gellert

Hotel Hilton

 

NÅGRA RESEFÖRSLAG

FLYGRESA 4 DAGAR BUDAPEST

 

 

 

 

 

 

Sökväg: Standard / Företagsresor / Incentive
Copyright © TM Resor 2007
Made with CMSE. Webbutveckling av Cloud Connected
Om cookies/About cookies